Children’s Project

El Children’s Project és un projecte on recolzem a les famílies extenses que es queden a càrrec de nens i nenes que per raons diverses no són amb els seu pares biològics. L’objectiu d’aquesta iniciativa és alleujar la càrrega afegida, social i econòmica, d’aquestes families, i asegurar que els nens i nenes no vagin a orfenats ni deixin d’estudiar.

 

El projecte també permet a les famílies vincular-se a un projecte amb el que treballar conjuntament cap a un futur amb majors oportunitats locals per a ells i per als infants. A dia d’avui  20 nens i nenes participen en el projecte. De 3 de la tarda fins a les 6 del vespre  es troben a l’aula de CEHDA on un professor fa reforç escolar i on es prepara un apat. Més enllà de l’educació escolar, una part important de la formació que oferim es centra en la recuperació de la cultura tradicional  mitjançant jocs, danses i música. Aquestes expressions artístiques tradicionals s’han anat perdent i creiem que són importants per la seva reafirmació com a persones i com a col·lectiu. A les nenes i nens del project també se´ls-hi cobreixen les despeses mèdiques quan ho requereixen.

Amb l’objectiu de que el projecte funcioni de forma autosostenible, aquest darrers tres anys hem dedicat esforços en la capacitació de l’equip local en tasques de gestió i protocols d’actuació.