Children’s Project

El Children’s Project és un projecte de  recolzament a famílies que es queden a càrrec de nens i nenes que han perdut un (o els dos) pares biològics. L’objectiu d’aquesta iniciativa és alleujar la càrrega afegida, social i econòmica, d’aquestes families, i asegurar que els nens i nenes no vagin a orfenats ni deixin d’estudiar.

El projecte també permet a les famílies vincular-se a un projecte amb el que treballar conjuntament cap a un futur esperançador per a ells i per als infants. A dia d’avui  20 nens i nenes participen en el projecte. Desde les 3 de la tarda fins a les 6 del vespre, els nens es troben a l’aula de CEHDA on dos professors fan reforç escolar i on es prepara un berenar i un sopar diari. Més enllà de l’educació escolar, una part important de la formació que oferim es centra en la recuperació de la cultura tradicional  mitjançant jocs, danses i música. Aquestes expressions artístiques tradicionals s’han anat perdent i creiem que són importants per la seva reafirmació com a persones i com a col·lectiu. A les nenes i nens del project també se´ls-hi cobreixen les despeses mèdiques quan ho requereixen.

Amb l’objectiu de que el projecte funcioni de forma autosostenible, aquest darrers tres anys hem dedicat esforços en la capacitació de l’equip local en tasques de gestió i protocols d’actuació.

 Recolza la construcció de la nova escola de CEHDA posant el TEU maó!!!

Campanya de microfinançament col.lectiu de CEHDA

Informa't i fes la teva donació aquí