Fes-te sòcia/soci

Acosta’t i col·labora! Fes-te  voluntari/voluntària o  soci/sòcia. El nostre equip és divers, proactiu i enriquidor. 

 

Fes-te voluntària/voluntari.

Posa les teves capacitats i part del teu temps al servei de ciutadans i ciutadanes en situació d’exclusió social. Escriu-nos un correu a cehdaghana@cehdaghana.org
explicant els teus interessos i motivacions.

Aquelles persones interessades en una implicació en l’entitat de llarga durada, tant a Ghana com a Catalunya, són les que millor solen adaptar-se a les nostres necessitats. Així i tot, si el teu interès només et permet contribuir de forma puntual o remota, escriu-nos un correu i en parlem.

 

Fes-te soci/sòcia. 

Participa amb nosaltres fent-te sòcia/soci i fem una societat glocal justa i sostenible. Ser soci o sòcia de CEHDA és molt més que fer aportacions econòmiques periòdiques. Com a  soci o sòcia de CEHDA:

  • Podràs participar en l’assemblea anual de sòcies i socis
  • Podràs visitar l’horta de CEHDA a Maçanet de la Selva per conèixer de primera mà el projecte El Bon Cistell.
  • Podràs participar en les sortides de coneixement de l’entorn amb els joves del projecte d’acollida a Catalunya.
  • Podràs participar en l’àpat anual de socis a la Casa de la Solidaritat de Barcelona o altres espais associats amb CEHDA.
  • Rebràs passi preferent de documentals sobre CEHDA i a altres exposicions fotogràfiques que organitzem
  • Rebràs tots els informes detallats dels projectes que desenvolupem.

Tria la quota i periodicitat que millor s’adapti a les teves circumstàncies al menú de la dreta.

També pots fer aportacions econòmiques úniques al nostre número de compte de IBAN ES19 2100 0480 9602 0013 5881. Pots fer-ho també en dos clics a través de Paypal

Vols pensar-t’ho abans de fer el pas? Endevant! Aquí et deixem una línies de per què fer-se soci/sòcia de CEHDA per si et serveixen d’inspiració!


 

*CEHDA és una associació donada d’alta al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2007. La nostra classificació jurídica és d’Associació Sense Ànim de Lucre. Tot i així, no som de Utilitat Pública i per tant no estem acollits a la Llei 49/2002 de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge. Per tant la quota de sòcia/soci no dona dret a cap benefici fiscal en forma de desgravació. CIF: G64680986.