Cehdaghana

Per què fer-se sòcia o soci de CEHDA?

Per què fer-se sòcia o soci de CEHDA?

Organitzacions petites com la nostra es nodreixen i són possibles gràcies a les aportacions de sòcies i socis els quals fan una donació mensual d’una mica de la seva riquesa. La riquesa de la generositat. El fet de compartir uns euros en coses en les quals es creu és possibilitar a altres persones a fer la feina a la qual un no arriba. Som moltes les entitats, col·lectius i associacions locals les que teixim, amb la nostra tasca, llaços de solidaritat entre les persones que tenen els recursos econòmics i no pas el temps i les persones que els necessiten per accedir a oportunitats que no han tingut, per milers de circumstàncies alienes a elles. No tothom té les mateixes oportunitats.

boatCAT

Nosaltr@s, a CEHDA, treballem per la millora de les oportunitats de persones migrades a Catalunya i de comunitats rurals de la Savannah Region de Ghana. També treballem en la creació de vincles interculturals que ajuden a trencar estereotips sobre la migració i promouen una societat més humana. Estem fent una campanya per aconseguir 100 sòcies i socis en 30 dies. S’anomena CEHDA 100/30. Els diners aniran destinats a

 1. Donar suport a persones migrades a Catalunya en risc d’exclusió social. Les hi donem suport, entre altres coses, mitjançant la formació en agricultura ecològica, activitats de coneixement de l’entorn o acompanyant-les en el procés de regularització de la seva situació administrativa amb la consecució d’ofertes de treball. Més sobre els projectes a Catalunya aquí.
 2. Donar support a persones de Ghana que consideren migrar. Si volen migrar estan en el seu dret però que no sigui per una falta d’oportunitats locals prometedores. Cocrear amb la gent local aquest tipus d’oportunitats a Ghana és part de la nostra tasca. Més sobre els projectes a Ghana aquí. 

 

Aquestes són les raons per les quals t’animem que et facis sòcia o soci de CEHDA:

 • Perquè creus en la necessitat d’una societat glocal justa i sostenible
  • glocal: perquè avui en dia no podem seguir ignorant que els nostres comportaments i accions locals (al barri, la província o el país en el qual visquis) tenen un impacte (ambiental, social, econòmic, cultural, etc.) molt lluny del nostre entorn i viceversa. Per això, hem de pensar i treballar perquè les nostres accions no tinguin impactes negatius dels quals ens desentenguem pel fet que no ens afectin personalment.
  • justa: perquè no totes hem nascut i crescut amb els mateixos privilegis i perquè vivim en un món en el qual prevalen els valors competitius i individualistes en moltes de les nostres cultures.
  • sostenible: perquè les nostres vides humanes són “només un lleu batec” com diu Jorge Drexler en “l’edat del cel” i com no pensar en aquelles que vindran i en tot el que viu al nostre voltant!
 • Perquè a CEHDA fa més de dotze anys oferint oportunitats a persones que han aconseguit arribar molt lluny gràcies al suport de sòcies, socis i persones col·laboradores que creuen en la justícia migrant i en la sostenibilitat. Al web podràs veure un resum dels nostres projectes a Catalunya i a Ghana. Aquí veuràs les darreres notícies sobre Catalunya i Ghana i més avall podreu veure el vídeo d’un dels nostres projectes a Catalunya.

 • Perquè a CEHDA generem espais d’interculturalitat que trenquen amb estereotips i apropen a diferents comunitats a Ghana i a Catalunya. Estàs convidat/da!
 • Perquè en 12 anys hem superat molts obstacles i hem après molt de forma col·lectiva sobre com acompanyar-nos, cuidar-nos i treballar totes juntes per un món més just on migrar sigui un dret i una opció que tothom pugui assolir.
 • Perquè som una entitat petita que dóna suport a una comunitat que acostuma a ser invisibilitzada i, en l’era Covid-19 i postCovid-19, necessitarem tot el suport que puguem aconseguir per ensortir-nos davant totes les retallades que es preveuen.
 • Perquè coneixes a algú que col·labora amb l’entitat i et dóna confiança.
 • Perquè et solidaritzes amb la causa migrant i amb el fet que totes les persones tenen les mateixes oportunitats.

 

Aquesta és una imatge que trobaràs fàcilment per internet que exposa de forma cara la diferència entre igualtat de condicions i equitat.

equitat

I aquí et deixem més informació sobre la campanya per si et vols fer sòcia/soci:

Donacions Català-01 (1)

Envia’ns un correu indicant que et vols fer sòcia o soci i et demanarem les teves dades per processar la domiciliació. Només necessitem el teu nom, DNI, número de compte i la quantitat que vols donar al mes. També si tens Paypal pots fer-te sòcia o soci a través d’aquest enllaç. Per a qualsevol qüestió o suggeriment no dubtis en escriure’ns un correu o contactar amb nosaltres a través de Facebook

L’equip de CEHDA

Share this post

Leave a comment

Your email address will not be published.

four × four =