Col.labora

El nostre equip és petit així que et convidem a que col·laboris! Tens moltes opcions per col.laborar amb nosaltres. Escull la teva preferida i escriu-nos un correu

 

1.  Col.labora econòmicament

Per a fer-vos socis envia un correu a cehdaghana@cehdaghana.org amb l’assumpte: alta soci/a i t’informarem de com fer-ho. Per que et facis una idea, un cop ens escriguis el correu inicial et demanarem que ens enviïs les següents dades:

1)    el teu nom i cognoms
2)    DNI
3)    el número bancari on vols que carreguem la domiciliació (20 dígits)
4)    la quantitat de diners que vols aportar
5)    indica si vols que el càrrec sigui  mensual, trimestral, o anual.

Amb aquestes dades t’omplirem la butlleta de soci/a de CEHDA (aquí) de forma preliminar i te l’enviarem per la teva aprovació i signatura.

També podeu fer donacions úniques al nostre número de compte de IBAN ES19 2100 0480 9602 0013 5881. Així ajudes a que CEHDA pugui continuar amb els projectes a Ghana i a Catalunya. També et recordem, a continuació, altres opcions que tens de col·laborar amb CEHDA.

2.  Col.labora realitzant activitats amb els joves del programa d’acollida a Catalunya

Molts d’aquest joves africans encara no parlen bé el castellà ni el català. Parlar l’idioma local és molt important per relacionar-se amb altres persones, amb la ciutat, amb els diferents serveis socials, i també al món laboral. Tú pots ser de gran ajuda perquè aquests nois aprenguin la base de l’espanyol i del català. A més si t’interessa, ens pots ajudar a organitzar sortides i activitats que promoguin el seu coneixement de la ciutat, i dels costums locals.

3.  Col.labora ajudant a difondre el treball que fem i ajudant a buscar col.laborador i socis

L’entitat CEHDA, funciona en la seva majoria amb donacions, quotes de socis/as i fons que provenen de fires i altres activitats. Recorda que el boca a orella és una eina molt poderosa i simplement amb parlar-li a les teves  amig@s i conegud@s de nosaltres ens pot ser de gran ajuda!

 4.  Col.labora muntant amb nosaltres activitats per donar a conèixer CEHDA

Cada vegada que participem en fires, xerrades d’interculturalitat, o concerts necessitem voluntaris i voluntàries. Així que si t’animes a col·laborar amb nosaltres, envia’ns un correu.

 5.  Ajuda’ns a buscar finançament

Si, sona estrany, oi? Però la realitat del nostre país està afectant greument les nostres possibilitats de finançar-nos i seguir recolzant els nostres projectes a Ghana i a Barcelona. Sabem que és dur per a tots, però creiem en la igualtat d’oportunitats i en la solidaritat i per això seguim treballant dur a CEHDA. Així que si coneixes algú que ens pugui tirar un cable buscant finançament avisa’ns!

6.  Col.labora amb nosaltres muntant exposicions

Les exposicions de fotos ens ajuden molt a difondre el treball que fem, així que si t’interessa ens pots ajudar a muntar exposicions de fotos que ajudin a l’entitat a donar-se a conèixer.

 7.  Ajuda’ns amb les tasques més administratives

El dia a dia d’una entitat implica un gran nombre de tasques administratives que si es divideixen entre diverses persones no suposen un gran compromís temporal. Si poguéssim delegar algunes tasques de comptabilitat, redacció de projectes, o comunicació i publicitat ens permetria un millor maneig dels projectes!

Els nostres projectes a estan finançats, en la seva majoria, a través de les aportacions periòdiques dels nostres socis i sòcies amb donacions puntuals d’Ajuntaments i Fundacions catalanes. En els temps que corren, moltes entitats no governamentals com la nostra estan tancant programes d’ajudes o fins i tot estan desapareixent. Per això, volem donar-te el nostre més sincer agraïment per la teva confiança i suport. Sense vosaltres, soci@s, col·laborador@s i voluntari@s cap d’aquests projectes serien possibles.