Cehdaghana

Notícies, notícies!

Notícies, notícies!

Slide1

Hola amics i amigues de CEHDA,

Volem fer-vos partícips d’algunes de les activitats que estem realitzant per tal que esteu informats i informades del dia a dia de l’entitat i de l’estat dels projectes. Esperem que us sentiu part d’aquesta família! Si teniu algun suggeriment o voleu participar més activament en les nostres activitats no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Un any més, hem iniciat el curs de formació en agricultura ecològica de la mà de Conreu Sereny als terrenys de Sant Jeroni de la Murta. A continuació us relacionem algunes de les fotos del projecte.

Slide2

 

El passat cap de 5 i 6 de maig, des de CEHDA vam participar s ls Fira de Pagès i Artesania de Maçanet de la Selva i a la Mostra d’entitats i Fira d’Artesania de Sant Roc i Festa del Badiu.

Slide3

D’altra banda, seguim realitzant les classe de català, castellà i conversa a la Casa de la Solidaritat de la mà de persones voluntàries, un cop per setmana. Les classes són tant per persones que són acollides al nostre recurs de La Garrofa, a Sant Vicenç dels Horts, com per persones que es troben situació de carrer o allotjades en els equipaments municipals per persones sense sostre. Amb elles realitzem també sortides de coneixement de l’entorn. Les dues darreres sortides han estat al Mercat de la Boqueria i per Sant Jordi, que vam fer una passejada per la ciutat.

Slide4

Slide mercat

Tot això ho estem realitzant gràcies al recolzament, entre d’altres, de la fundació Llegat Roca i Pi, amb qui el passat dia 17 d’abril vam renovar conveni.

A Ghana, continuem recolzant als nens i nenes del Children’s project que participen en els nostres programes extraescolars. Alguns d’ells ja estan a  secundària, com la Monica o en Hamza. Gràcies a l’ajut de l’Ajuntament  de   Sant Vicenç dels Horts hem pogut construir un espai per cuinar i dinar dins el projecte.

Slide5

Per últim, volem informar-vos que CEHDA ha participat com a entitat col.laboradora al Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona,  https://ficab.cat/. El Festival ha tingut lloc a la Filmoteca de Catalunya entre el 22 i el 28 de Maig. El Festival a reunit a un public divers i molt motivat que ha contribuit a la riquesa de les taules rodones i xerrades que s’han organizat durant aquests dies. Gràcies a tots els que heu participat!

Slide6

Slide7

Slide8

Et vols fer soci/a de CEHDA o col·laborar com a voluntari/a? Envia´ns un correu a cehdaghana[arroba]cehdaghana[punt]org i t’informarem de com fer-ho. És ben fàcil!

L’equip de CEHDA

 

 

Share this post