Cehdaghana

Presentem el nou equip de CEHDA

Presentem el nou equip de CEHDA

Nou equip

L’ any 2023 l’hem acabat amb  moltes novetats a nivell d’equip tècnic de CEHDA.

Comiat Ana Elia 

D’una banda l’Ana Elia, que ha estat durant molts anys voluntària i des del 2020 treballadora de l’entitat, marxa per obrir-se nous camins, i volem agrair-li la seva dedicació i professionalitat.  Moltes gràcies AnaElia i molta sort en la teva nova etapa!

i amb el buit que ella deixa, seguim treballant i amb il.lusió amb unes fantàstiques noves incorporacions que aquí us presentem.

 Presentació Ceci

Sóc la Cecilia Garcia Albareda.  El mes de desembre passat vaig començar a treballar a CEHDA on espero aportar a l’equip la expertesa que en temes de gestió i coordinació de persones que he anat adquirint en els darrers anys de treball en el sector de la cooperació i educació per al desenvolupament.

M’agraden les persones, viatjar, conèixer diferents cultures i maneres de viure, en un món que aspiro sigui just, sostenible i lliure de violències.

Presentació Ariadna

Sóc na Ariadna Isern Creus. Em vaig incorporar a l’equip de CEHDA a finals de 2023 com a coordinadora de gestió económica. Sóc llicenciada en ciència política, especialitzada en relacions internacionals i amb experiencia en gestió de projectes i espero generar un impacte positiu a l’entitat i portar l’economia de l’entitat sobre rodes.

Amant dels gats i de la justícia global. Crec en allò que deia Gramsci de “viure vol dir prendre partit”

Presentació Natalia

Soc la Natalia, salvadorenya, fa 3 mesos que estic treballant a CEHDA. Estic molt contenta de poder compartir la meva experiència i donar el meu suport en les gestions administratives i en tot allò que calgui a l’entitat.

Llegir i escoltar musica son les meves finestres per somiar amb els ulls oberts i combatre les desigualtats.

Share this post